Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Hirdetések: Tájkép (3951)

D6C888C9-F743-4615-B241-BF68DDA486BA

25,000 Ft

Naplemente a tengerparton akril festmény

Ezen a számon lehet érdeklődni: +36707011613

P3091988

20,000 Ft

Olajfestmény “Éjszakai Horgászat”

Eladó a képen látható Andróczi névvel szignált olajfestmény farost lemezen 30×40 méretben, fa kerettel együtt.

Széchenyi István Tavasz

58,000 Ft

Széchenyi István Tavasz című olajfestményét eladásra kínálom

Széchenyi István – Tavasz Mérete 20 x 60 cm, olaj EREDETISÉG IGAZOLÁSSAL , AJÁNDÉK POSTÁVAL, + VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIÁVAL! A vásárlásról minden esetben számlát adunk! Az […]

Széchenyi István Alkony

26,000 Ft

Széchenyi István Alkony című olajfestményét eladásra

Széchenyi István – Alkony Mérete 15 x 20 cm, olaj EREDETISÉG IGAZOLÁSSAL , AJÁNDÉK POSTÁVAL, + VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIÁVAL! A vásárlásról minden esetben számlát adunk! Az […]

Bácskai Varga János 80x36 olaj

50,000 Ft

Bácskai Varga János – Ősz a Dunán

Nagyméretű, zsűrizett olajfestmény Tel.:20/3465891

Egri Tibor 40x50 olaj

30,000 Ft

Egri Tibor – Őszi táj

Magántulajdonban van, nem postázható, kerettel együtt eladó.

Jeges tájkép

30 000 Ft Ft

Téli Tájkép

Akril festmény vászonon. 90x60cm 06305007643

20210319_094325

120,000 Ft

Régi olajfestmény, Matskássy Pál

Eladó régi olajfestmény a képeken látható állapotban, kerettel együtt. Híres magyar festő Matskássy Pál készítette. Mérete 28×28 cm Fa hordozó (Keret néhány helyen sérült.) Elérhetőség: […]

9131FF44-4B5E-44D9-B0E1-EE356479B2C0

10,000 Ft

Egyedi akril festmény – Ibiza

Kiss Angelika vagyok és amatőrként készítettem a festményt egy 2019-ben, Spanyolországban, Ibizán készített fényképem alapján. Akril festékkel készült a kép, amelynek mérete 20x20cm. Tel.: +36703177114

Klie120171030_132417

120,000 Ft

Klie Zoltán festőművész, Nagymaros c. képe

Klie Zoltán (1897-1992) festőművész, GYÖNYÖRŰ Képcsarnokos, Nagymaros című képe, üveg alatt, eredeti keretében. J.j.l.: Klie. Méret kerettel: 66x56cm. Az ár, némileg alkuképes! Tel.: 06-42/792-773

Barnóczky György Pipacsos patakpart

85,000 Ft

Barnóczky György Pipacsos patakpart című festménye eladó

Eladó a képen látható, Barnóczky György festőművész által festett Pipacsos patakpart című 40×60-as méretű, szignózott, nagyon szép olaj festmény.

Barnóczky György Gémeskút vihar előtt

65,000 Ft

Barnóczky György festőművész Gémeskút vihar előtt című festménye eladó

Eladó a képen látható Barnóczky György festőművész által alkotott és szignózott, 25×60-as méretű nagyon szép olaj festmény.

Festmény ismeretlen festőtől

95,000 Ft

Régi, már nem kapható vászonra festett tájkép eladó.

Eladó a képen látható, szignózott, de ismeretlen festő által készített, régi – már nem kapható – vászonra festett, kb.100 éves, megragadó hangulatú, 60×80-as méretű festmény.

SDC11440

40,000 Ft

Marosvári György 1986 “Változó idő”

szép tájkép, jó állapotban, majdnem vételáron.

SDC11443

25,000 Ft

kortárs festő Kiss Terézia

nagyon kedves hangulatos festmény

Page 1 of 2641 2 3 264

Hirdetések (x)

eladó festmény hirdetések

Kedves Hirdetők és Vásárlók!

Az eladó festmény weboldalon történő hirdetést és vásárlást megelőzően olvassa el a jogi nyilatkozatot (a lábléc jobb alsó sarkában)! Fontos! A weboldalunk kizárólag nívós festmények, kortárs festők képeit segíti az értékesítésben. Gyenge minőségű pl.: gyerekrajz, teljesen amatőr, egyéb az oldal működését és relevanciáját rontó képeket töröljük! Az eladások után nem kérünk jutalékot! A hirdetés feladása DÍJMENTES! A képek, festmények eredetiségét minden esetben az eladónak kell igazolnia! Csak bevizsgált és eredeti képet vásároljon! Az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállnak a hirdetésekben szereplő képek meglétéért, eredetiségéért! Semmilyen festményt, terméket, árut ne adjon postára, csomagban, soha semmilyen módon, hogy nem bizonyosodott meg a vásárló valós szándékáról, arról a tényről, hogy a vevő valós fizetőeszközzel ki is egyenlíti az áru értékét!

Festmények: Földi létünk művészi nyomai keretbe téve

Ki szereti a művészetet? Nos, reméljük, hogy sokan, de mi igyekszünk azok számára is hasznossá tenni ezt a cikket, akik különösebben nem rajonganak érte, illetve egyáltalán nem érdekli őket. A festményeket választottuk a cikkünk témájául.

Általánosságban elmondható róluk, hogy minden bizonnyal minden egyes festmény okkal készül, az igazi művészek pedig nyilván szeretnének valamit kifejezni ezzel. Milyen okok lehetnek? Hát lehet, hogy valaki csak pénz miatt fest, bár ebben az iparban ez ritka, de nagyon sokan, ahogyan fentebb említettük, szeretnének valamit kifejezni, sugallni azoknak az embereknek, akik megnézik. Persze, ez nyilván az adott festőtől függ, hogy mit akar közölni, illetve, hogy azt milyen stílusban teszi. Mondhatni, hogy letudtuk a felét, mégpedig a festő oldaláról. Na de, mi az úgynevezett néző közönség mi célból tekinti azt meg, mi célból kedveli azt? Persze, ennek is több oka lehet, például vannak, akik már-már fanatikus módon rajonganak egy-egy típusú festmény iránt. Ugyanakkor vannak úgynevezett csipegetők is, akik nem is feltétlen a nagy művésziséget keresik egy-egy festményben, illetve nem az árát veszik figyelembe, hanem azt, hogy az adott festmény mit sugall, milyen hangulata van, milyen stílussal rendelkezik, mit közöl első ránézésre az embereknek. Sokan próbálják úgy kifejezni, illetve érzékeltetni valamilyen mondandót vagy stílust, hogy vesznek sokatmondó festményt és azt felakasztják a falra. Tehát, máris láthatjuk, hogy mennyi minden haszna, illetve mennyi értéke van egy-egy festménynek. Ja, és még ki sem tértünk arra, hogy mennyi stílus, illetve típus létezik.

Kitűnő dekorációs eszköz?

Hát, hogy a fenébe ne! Régen és most is úgymond divat volt, illetve divat, hogy valamilyen festmény akasszunk ki a falra. Ezt a nagyszerűséget pedig még tovább tudjuk fokozni, mivel lényegében bármilyen stílusban van berendezve az adott helyiségünk biztosan tudunk találni olyan festményt, amely passzol hozzá, illetve egy stílusról sem tudunk, amely ne engedne meg egy darab festményt, még a minimál is megtűr egy ízléses, visszafogott darabot. Már csak az a kérdés, hogy honnan is tudunk beszerezni olyat, amilyet szeretnénk, illetve tudunk-e bő kínálatból válogatni? Nos, hát nyilván vannak erre különböző boltok, ahol lehet kapni, viszont nagyon ritka, hogy nagy választékkal rendelkezzenek, valamint sokszor árban elég magasra teszik a lécet. Érdemes például beírni a keresőbe, hogy eladó festmények és máris megannyi weboldal elénk tárul. Ebben pedig az a jó, hogy nagyon mély választékot kapunk és lényegében, amennyit csak akarunk, válogathatunk, hogy milyen festményeket is tudunk elképzelni a falunkon. Sőt, lehet találni olyan jó oldalakat is, ahol stílusok alapján kategóriákra vannak bontva, így még a keresést is megkönnyítik a számunkra, ellentétben például, ha a valamilyen boltban keresgélnénk.

A választékra pedig visszatérve, nem csak, hogy rengeteg festmény közül válogathatunk, hanem találhatunk meglehetősen egyedi alkotásokat is, amelyek többnyire nem találhatóak meg boltokban. Ilyen lehet például az úgynevezett grafika stílusban készült festmények vagy a metszet stílusúak is. De, ha szeretjük a vidám színeket vagy a természetet, akkor is meglehetősen jól tudunk járni, hiszen ilyen típusú festmények is megtalálhatóak a neten. Ezekben pedig az a legjobb, hogy vidámságot, jó hangulatot tudnak teremteni az adott helyiségben, tehát dekorációs eszköznek remek lehet. Mi azt tanácsoljuk, hogy amennyiben keres egyedi festményeket, akkor érdemes szétnéznie több internetes oldalon is.