Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Hirdetések: Metszet (59)

Kb. 30x20 cm

7,000 Ft

Falussy rézkarc

Régi rézkarc szignózva fa keretben, üveglap alatt. Mérete: 34×29 cm, a kép: 24x28cm. Tel.: 50/128-9407

7 total views, 0 today

Koldusasszony rezkarc

200,000 Ft

Koldusasszony rézkarc XVII. század második feléből Németalföldi

Ismeretlen mester XVII. század második feléből. Koldusasszony. Sorozat 29. lapja. Callot utánzó művész. Papír vízjele alapján Németalföldi.

9 total views, 0 today

IMG_20200109_144527Glatz-crop

15000 Ft/db Ft

Glatz Oszkár rézkarcok

Glatz Oszkár: Első lecke és Glatz Oszkár :Lányok című rézkarca eladó 15000 Ft darabja

61 total views, 0 today

20200506_095719

40 Ft

Rékassy Csaba Munkácsy-díjas művész rézkarc

Rékassy Károly világhírű többszörösen díjazott,köztük Munkácsy-díjjal is kitüntetett grafikusművész alkotásai közül két mű eladó. Modestia és Clementia 15×8 keretben Érdeklődni lehet: 0620 350 4540 drmurklistenes@gmail.com

41 total views, 0 today

2019_festmény_eladó

30,000 Ft

Révesz Imre rézkarc

Révész Imre Kenyér körül szinezett rézkarc szignós 48× 38 cm+ keret Posta vevő terhére előre utalás után

10 total views, 0 today

moso nok - rezkarc

2,000 Ft

Mosó nők

Mosó nők – jelzett rézkarc 36,5 x 47 cm

38 total views, 0 today

IMG_20190402_115939kicsi

20,000 Ft

Óriás a felhők között

Valami történik című, beazonosítatlan szignóval ellátott, modern magyar művész által 1983-ben készült, 31,5cm x41,5 cm kék rézkarc fakeretben eladó: 20000 Ft tel: 06-20-5901159

38 total views, 0 today

Bábu 1

1,990,000 Ft

Bálint Endre – Bábu (Linoleum metszet)

Eladó, saját gyűjteményből, a képen látható tökéletes állapotban lévő közismert és kedvelt Bálint Endre mű. Tartozik hozzá, egy igazságügyi festményszakértő által kiállított szakvélemény, amely az […]

19 total views, 0 today

Kassák 1

1,790,000 Ft

Bálint Endre – Kassák plakát (linoleum metszet)

Eladó, saját gyűjteményből, a képen látható tökéletes állapotban lévő Bálint Endre mű. Tartozik hozzá, egy igazságügyi festményszakértő által kiállított szakvélemény, amely a mű eredetiséget hivatott […]

15 total views, 0 today

BorsosMiklós_lófürdőzés_rézkarc_29_39 másolata

30,000 Ft

Borsos Miklós rézkarcok

Borsos Miklós TÁM példányos rézkarcok. 30 000.-Ft/db. 3 db. egyben 80 000.-Ft

54 total views, 2 today

BorsosMiklós_Firenzeifejek_rézkarc_29_19 másolata (2)

30,000 Ft

Borsos Miklós rézkarcok

Borsos Miklós TÁM példányos rézkarcok. 30 000.-Ft/db Egyben 80 000.-Ft

70 total views, 0 today

Hösök tere Hadik szobor

8,000 Ft

Hösök tere Hadik szobor

Hösök tere Hadik szobor Budai vár rézkarcok 64X46cm eladók.8ezer/db!

7 total views, 0 today

Hösök tere Hadik szobor

8,000 Ft

Hösök tere Hadik szobor

Hösök tere Hadik szobor Budai vár rézkarcok 64X46cm eladók.8ezer/db!

8 total views, 0 today

Erdélyi harangláb

45,000 Ft

Erdélyi harangláb

10 total views, 0 today

báthory erzsébet

100,000 Ft

báthory erzsébet

Csók István rézkarca.

9 total views, 0 today

Page 1 of 41 2 3 4

Hirdetések (x)

eladó festmény hirdetések

Kedves Hirdetők és Vásárlók!

Az eladó festmény weboldalon történő hirdetést és vásárlást megelőzően olvassa el a jogi nyilatkozatot (a lábléc jobb alsó sarkában)! Fontos! A weboldalunk kizárólag nívós festmények, kortárs festők képeit segíti az értékesítésben. Gyenge minőségű pl.: gyerekrajz, teljesen amatőr, egyéb az oldal működését és relevanciáját rontó képeket töröljük! Az eladások után nem kérünk jutalékot! A hirdetés feladása DÍJMENTES! A képek, festmények eredetiségét minden esetben az eladónak kell igazolnia! Csak bevizsgált és eredeti képet vásároljon! Az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállnak a hirdetésekben szereplő képek meglétéért, eredetiségéért! Semmilyen festményt, terméket, árut ne adjon postára, csomagban, soha semmilyen módon, hogy nem bizonyosodott meg a vásárló valós szándékáról, arról a tényről, hogy a vevő valós fizetőeszközzel ki is egyenlíti az áru értékét!

Festmények: Földi létünk művészi nyomai keretbe téve

Ki szereti a művészetet? Nos, reméljük, hogy sokan, de mi igyekszünk azok számára is hasznossá tenni ezt a cikket, akik különösebben nem rajonganak érte, illetve egyáltalán nem érdekli őket. A festményeket választottuk a cikkünk témájául.

Általánosságban elmondható róluk, hogy minden bizonnyal minden egyes festmény okkal készül, az igazi művészek pedig nyilván szeretnének valamit kifejezni ezzel. Milyen okok lehetnek? Hát lehet, hogy valaki csak pénz miatt fest, bár ebben az iparban ez ritka, de nagyon sokan, ahogyan fentebb említettük, szeretnének valamit kifejezni, sugallni azoknak az embereknek, akik megnézik. Persze, ez nyilván az adott festőtől függ, hogy mit akar közölni, illetve, hogy azt milyen stílusban teszi. Mondhatni, hogy letudtuk a felét, mégpedig a festő oldaláról. Na de, mi az úgynevezett néző közönség mi célból tekinti azt meg, mi célból kedveli azt? Persze, ennek is több oka lehet, például vannak, akik már-már fanatikus módon rajonganak egy-egy típusú festmény iránt. Ugyanakkor vannak úgynevezett csipegetők is, akik nem is feltétlen a nagy művésziséget keresik egy-egy festményben, illetve nem az árát veszik figyelembe, hanem azt, hogy az adott festmény mit sugall, milyen hangulata van, milyen stílussal rendelkezik, mit közöl első ránézésre az embereknek. Sokan próbálják úgy kifejezni, illetve érzékeltetni valamilyen mondandót vagy stílust, hogy vesznek sokatmondó festményt és azt felakasztják a falra. Tehát, máris láthatjuk, hogy mennyi minden haszna, illetve mennyi értéke van egy-egy festménynek. Ja, és még ki sem tértünk arra, hogy mennyi stílus, illetve típus létezik.

Kitűnő dekorációs eszköz?

Hát, hogy a fenébe ne! Régen és most is úgymond divat volt, illetve divat, hogy valamilyen festmény akasszunk ki a falra. Ezt a nagyszerűséget pedig még tovább tudjuk fokozni, mivel lényegében bármilyen stílusban van berendezve az adott helyiségünk biztosan tudunk találni olyan festményt, amely passzol hozzá, illetve egy stílusról sem tudunk, amely ne engedne meg egy darab festményt, még a minimál is megtűr egy ízléses, visszafogott darabot. Már csak az a kérdés, hogy honnan is tudunk beszerezni olyat, amilyet szeretnénk, illetve tudunk-e bő kínálatból válogatni? Nos, hát nyilván vannak erre különböző boltok, ahol lehet kapni, viszont nagyon ritka, hogy nagy választékkal rendelkezzenek, valamint sokszor árban elég magasra teszik a lécet. Érdemes például beírni a keresőbe, hogy eladó festmények és máris megannyi weboldal elénk tárul. Ebben pedig az a jó, hogy nagyon mély választékot kapunk és lényegében, amennyit csak akarunk, válogathatunk, hogy milyen festményeket is tudunk elképzelni a falunkon. Sőt, lehet találni olyan jó oldalakat is, ahol stílusok alapján kategóriákra vannak bontva, így még a keresést is megkönnyítik a számunkra, ellentétben például, ha a valamilyen boltban keresgélnénk.

A választékra pedig visszatérve, nem csak, hogy rengeteg festmény közül válogathatunk, hanem találhatunk meglehetősen egyedi alkotásokat is, amelyek többnyire nem találhatóak meg boltokban. Ilyen lehet például az úgynevezett grafika stílusban készült festmények vagy a metszet stílusúak is. De, ha szeretjük a vidám színeket vagy a természetet, akkor is meglehetősen jól tudunk járni, hiszen ilyen típusú festmények is megtalálhatóak a neten. Ezekben pedig az a legjobb, hogy vidámságot, jó hangulatot tudnak teremteni az adott helyiségben, tehát dekorációs eszköznek remek lehet. Mi azt tanácsoljuk, hogy amennyiben keres egyedi festményeket, akkor érdemes szétnéznie több internetes oldalon is.