Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Felhasználási feltételek

Kedves Felhasználó!

Az eladofestmeny.hu internetes oldal azért jött létre, hogy segítsünk mindazoknak akiknek eladó festménye van. Akár cégként szeretne eladni, értékesíteni, akár magánszemélyként szeretné képét festményét eladni.

Felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, hogy az oldal üzemeltetõi által elérhetõvé tett tartalom kizárólag tájékoztató jellegû. A tartalomért nem tudunk közvetlen vagy közvetett sem semmilyen felelõsséget vállalni. Ide értve a jogsértõ, megbotránkoztató és vagy bármilyen károkért az oldal üzemeltetõi nem tartoznak felelõsséggel. Ha az üzemeltetõ bármi olyat talál az oldalon ami nem oda illõ, azt jogosult figyelmeztetés nélkül azonnal törölni, eltávolítani. Az oldalon található képek, logók bejegyzettek, védettek lehetnek ezek felhasználása csak az érintett cégek, magánszemélyek engedélyével lehetségesek. Az oldal üzemeltetõi semmilyen felelõsséget nem vállalnak az oldalon látható információkért, hirdetésekért, illetve a hirdetõk magatartásaiért vagy a szolgáltatásukért. Nyomatékosan felhívjuk a vásárlók figyelmét, hogy a festmények eredetiségével kapcsolatban körültekintöen járon el, mert a festmények eredetiségét a vásárló felelőssége ellenőrizni, vagy szakértővel ellenőriztetni. Az oldal üzemeltetőinek erre semilyen lehetősége nincs, és semmilyen felelősséget nem vállal.
Az oldal üzemeltetői a tőle telhetően mindent elkövet az oldalon (weblapon) lévő hirdetések, szolgáltatások, reklámok, bannerek folyamatos elérhetõsége érdekében, azonban nem tudja garantálni annak folyamatos működését, folyamatosságát, ide értve a technikai leállást és esetlegesen más által (harmadik személyek) az oldalon romboló alkalmazások vagy programok általi leállást.

Az oldalra apróhirdetések kerülhetnek fel, Felhasználók által. A Hirdető tudatában van annak, hogy a feladott hirdetésében az Ő általa megadott telefonszám és e-mai cím nyilvános lesz. Tilos feltölteni olyan tartalmat amely a mindenkori irányadó jogszabályoknak ellentétes, tilalom alatt áll, vagy korlátozva van, estlegesen jogszabálya ütközik és azzal ellentétes. Tilos feltölteni olyan tartalmat ami jogellenes, jó erkölcsbe ütközõ, vagy valamilyen cselekményre hív fel, vagy arra buzdít.

Az oldal üzemeltetőinek jogukban áll a hirdetés szolgáltatásának visszautasítására és a tartalom figyelmeztetés nélküli törlésére, különösen akkor ha a hirdetés bármilyen jogszabálya ütközik, vagy megtévesztő illetve a jó erkölcsbe ütközik. Amennyiben a felhasználó az oldalt jogszabályba ütköző vagy tisztességtelen célokra használja, úgy az oldal üzemeltetőinek jogukban áll a Felhasználó felelősségre vonásához szükséges lépéseket megtennie. Tilos az oldalra feltölteni minden olyan hirdetést amelyek forgalmazása engedélyhez kötött, vagy ami bûncselekményt vagy szabálysértést valósít meg, valamint olyan terméket ami kereskedelmi forgalomba nem hozható, valamint fenntartjuk a jogot, hogy megítéljük a hirdetés valódiságát és annak jogszerûségét. Szigorúan Tilos olyan alkalmazás, vagy program használata ami módisítja az oldal mûködését, valamint Tilos minden olyan felhasználás ami sérti a Felhasználók vagy az oldal üzemeltetőinek jogait. Az oldalon megtalálható hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdető vállalja a felelősséget, amit a hirdetés feladásakor tudomásul vesz. Az oldal üzemeltetői semmilyen módom nem vállalja a felelősséget a felhasználók által az oldalon terjedő vagy elérhetővé váló káros tartalomért esetleges vírusok, férgek okozta károkért.

Amennyiben a felhasználó kárt okoz úgy a mindenkori jogszabályoknak megfelelően köteles azok megtéríteni, mint jogi mint anyagi vonatkozásba.
A felhasználó köteles a szerzői jogok iparjogvédelmi jogszabályok betartását figyelembe venni. Elmulasztása esetén polgári és büntetőjogi felelősségvonás alá kerülhet.

A feltöltésre kerülő képeknek a hirdetésben szereplő termékre szolgáltatásra kell vonatkozniuk. Vállalati reklámokat jogvédett lógókat Tilos elhelyezni. Tilos az oldalon olyan linket elhelyezni ami másik hasonló oldalra mutat és vagy nem az oldal tartamával azonos.

Céges hirdetések: Az oldal üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy egy adott cég maximum 50 db. hirdetést helyezhet el. Amennyiben többet szeretne azt az üzemeltetőkkel előzetesen egyeztetnie kell.

Az oldalra feltöltött személyes adatok kezelése a hatályos jogszabályok szerint történik.

A weblapon szereplő minden információ a szolgáltató szerzői joga alatt áll. Annak engedély nélküli másolása, módosítása az üzemeltető engedélye nélkül szigorúan Tilos és akár polgári és büntetőjogi felelősséget vonhat maga után.

Semmilyen festményt, terméket, árut ne adjon postára, csomagban, soha semmilyen módon, hogy nem bizonyosodott meg a vásárló valós szándákáról, arról a tényről, hogy a vevő valós fizetőeszközzel ki is egyenlíti az áru értékét!

Fontos! A fentiek elfogadásával a hirdető tudomásul veszi a leírtakat és azzal egyet ért. A leírásban nem szereplő jogszabályok tekintetében a mindenkori polgári és büntetőjogi paragrafusok az irányadóak.

Az üzemeltető egyoldalúan fenntartja magának a jogot jelen szabályzat bármikori módosítására.

Minden jog fenntartva.

Eladofestmeny.hu

Tel: 06 30 86 22 658

eladolapcsalad@gmail.com